Novinky 2020

31.10.2020

Do naší psí rodinky se přistěhoval nový člen :-), je to chlapeček plemene Americký bezsrstý teriér a jmenuje se I ´m Boss de Beatrix Bohemica, od chovatelky Bobiny Matysové z Litoměřic. Tohoto broučka jsem sledovala co se narodil, jak roste. Když jsem zjistila, že je volný neodolala jsem a tenhle pokládek je součástí naší rodiny. Do smečky se začlenil bez problémů, nejdéle si zvykal na naši Hanny :-).

 

25.10.2020

Všechna štěňátka už mají své doma. Děkujeme novým majitelům i všem zájemcům o naše štěňátka a přejeme štěňátkům, ať se jim v nových domovech líbí a novým páníčkům, ať mají spousty trpělivosti s malými amíčky.

13.10.2020

Štěňátka oslavila 9 týdnů. Poslední domov hledá Izi - Carissime Bruss Moravian Pearl - bílohnědý pejsek, s krásnou stavbou těla, hlavou a veselou povahou. Měl odcestovat do zahraničí, bohužel doba tomu nepřeje, proto mu hledám domov zde v České republice.

 

 

26.9.2020

Štěňátka oslavila 6 týdnů, dostala první očkování a čip. Všechna štěňátka jsou čiperná, plná energie :-). Na krmení už dostávají suché granulky a vodu, každý den taky syrové maso, s kostí, je to pro ně nejen jídlo, ale i zábava, kdy se unaví jejich nenechavé zoubky :-).

Nový domov našel i Constantine, bude bydlet kousek od nás, z čehož mám velikou radost :-).

 

 

10.9.2020

Štěňátka již mají 4 týdny, začínají jíst namočené granulky, ochutnala i mleté masíčko a místo porodní bedničky mají v ohrádce pelíšky a hračky. Už je v ohrádce veselo, je slyšet, vrčení, štěkání, kňučení, když zrovna procházíme kolem jejich domečku, už se dožadují pozornosti :-). Štěňátkům jsem přidala nové fotky ze 4 týdnů, více jich najdete na našich FB stránkách.

Po zrušené rezervaci hledáme rodinu pro nejkontaktnější štěňátko z celého vrhu Constantina, je to odvážný klučík, miluje lidskou společnost :-).

 

6.9. 2020

Naše štěnátka už mají 3 týdny a rostou jako z vody, vidí a slyší a začínají si spolu hrát :-). Přidány fotky z druhého a třetího týdne života štěňátek.

Máme volného jednoho kluka - Constantine Moravian Pearl. Hledáme pro něj milující domov, je to šikovné, zvídavé štěně ❤️. Pro více informací nás kontaktujte. 

Florcanis - Národní vystava psů Olomouc

V sobotu 5.9. jsme s Brienne navštívili výstavu psů v Olomouci, kde v konkurenci 6ti fen ve třídě mladých získala známku Výborná 3. Děkujeme rozhodčímu MVDr. Šimkovi za posouzení.

 

22.8.2020

Štěňátka dostala svá jména a nové fotečky v prvním týdnu jejich života. V devíti dnech všechna štěňátka zdvojnásobila své porodní váhy, zatím ještě nevidí a neslyší, ale jsou velmi pohyblivá :-).

12.8.2020

Dnes se narodil vrh "C" Amerického bezsrstého teriéra v naší chovatelské stanici. Kami přivedla na svět 4 krásné dětičky, 3 kluky a jednu holčičku :-). Všechna štěňátka jsou zamluvena. Více informací na stránce štěňata.

 

4.8.2020 Přidán článek, ve kterém jsem se snažila popsat v  několika bodech tři plemena - Americký bezsrstý teriér, Peruásnký naháč a Mexický naháč :-).Srovnání Peruánského naháče, Mexického naháče a Amerického bezsrstého teriéra

25.7.2020 Klubová výstava v Mikulově.

Spousta Amíčků, veliká konkurence. Bohužel byla Brienne pro pana rozhodčího málo nasvalená, tak si odnesla VD a že jím pan rozhodčí nešetřil. Udělal nám radost bráška Black Panther, který se z šesti mladých psů umístil na 3.místě Výborný 3.
Oba Brienne i Black Panther složili zkoušku z dospělosti a jsou z nich od září chovní psi.
Ve čtvrtek jsme bylo s Brienne na vyšetření luxace pately, s výsledkem 0/0! Briuška má zatím všechny zdravotní testy perfektní. Z toho mám velkou radost ❤️. A za odměnu jsme si odvezli místo poháru obojek s vodítkem od Lucie Pokorná ❤️. Briuška si vyzkoušela i první spaní mimo domov v penzionu a byla vzorná ❤️.

Brienne Moravian Pearl - třída mladých VD

Na obrázku může být: one or more people, sky, tree, outdoor a nature, text that says '್ಮಮ Eminent Eminent Eminent Eminent Eminent'

 

 

 

 

 

Black Panther Moravian Pearl - třída mladých Výborný 3 (nejblíž stolu :-)).

 

3.5.2020

Očekáváme štěňátka Amerického bezsrstého teriéra v srpnu 2020.
Pro více informací nás kontaktujte pomocí kontaktního formuláře nebo na emailu.

 

20.4.2020

Vzhledem ke krizi ve světě díky koronaviru, jsme se rozhodli štěňátka Mexického naháče přesunout na zimu 2020.
Uvidíme jak bude na podzim situace vypadat, jestli ke krytí dojde nebo budeme krýt až na jaře 2021.

3.3.2020

Obě štěňátka Mexického naháče mají 3 měsíce a mají za sebou třetí očkování. Oba kluci se v nových domovech zabydleli a mají se výborně :-). Na návštěvě jsme měli Apumaytu "Mattyho", který u nás zůstal 3 noci :-). Roste z něj nádherný pejsek, ve třech měsících už váží necelých 15 kilo, bude ho kus :-).

19.1.2020

Mexičtí chlapečci oslavili 6 týdnů, oba již našli své nové doma. Rostou jako z vody. Mají za sebou už první očkování a čipování.

Teď budeme čekat na vyřízení průkazů původu :-). Jejich nové rodiny se na ně již moc těší :-). Oba mají přes 6 kilo.

 

7.1. 2020 již štěňátka oslavila 5 týdnů :-). Rostou neuvěřitelně rychle.

Minulý týden si našel majitele Apumayta :-), novou rodinu vyhlíží Achokalla.

Apumayta - 5 týdnů - rezervace

 

Achokalla - 5 týdnů - volný/available